Professionalisering - voaapeldoorn.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Professionalisering

 
Professionaliseren is bijblijven.
 
Door de ontwikkelingen van de laatste 20 jaar is een enorme verandering tot stand gekomen in de constructie van voertuigen en wegen. Daarom dient iedere ongevallenanalist zich met regelmaat op de hoogte te stellen van de gevolgen van die veranderingen op de analyse van verkeersongevallen.
 
 Dit professionaliseringsproces kan op verschillende wijze plaats vinden. De meest efficiente manier is echter het bundelen van krachten en kennis. Daarom is het aansluiten bij organisaties die de ontwikkelingen op de voet volgen een noodzaak. Ongevallenanalyse Apeldoorn heeft deze aansluitingen gemaakt en neemt deel aan de ontwikkelingen. Zo kan een verklaring of rapportering worden geproduceerd naar de huidige kennis van de wetenschap.

Lidmaatschappen van organisaties zijn daarom ook onontbeerlijk. Zo werden met de iBb Forensic Engineering group in de loop van de tijd ook het een en ander getest en ontwikkeld. Teveel om op te noemen, maar een beeld van proeven is altijd leuk en leerzaam.
 
Verder is het noodzaak vakbladen met regelmaat te bestuderen om kennis te nemen van artikelen over nieuwe onderzoeken en testen.

Door 5 jaar plaats te bieden aan studenten van Hoge Scholen, die dan in overleg met de onderwijsafdelingen van die scholen gedurende een half jaar binnen onze organisatie gerichte studie opdrachten uitvoerden en rapporteerden, zijn delen van het vakgebied verder uitgediept en beschreven. Die rapporten liggen thans ter inzage voor ieder die in dit vak werkzaam is en onze locatie bezoekt.
Testen ibB te Dudenhoven overschrijding botssnelheid en de gevolgen bij geavanceerde stabiliteistsystemen.
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu